I dag har Pia, Theodor og Amandus vært på Bygdøysmiley Vi har vært på strandområdene for lek og morro, og vi har gått tur på fine turveier…

Amandus går bananas av bølgeskvulpsmiley

Theodor tenker bare på en ting; mat – han renser stranda for innkommende reker og blåskjellsmiley

Fine tur-områder…smiley

__________________________________________________________________

(Eier-Stine med Kaisa og sin Echo – full kontroll – en flott avslutning på en fin treningsøkt)

I dag har eier-Stine vært med Echo, Kaisa og meg selv på tur i skogen ved Strømmen. Kaisa herjet fra seg, og syntes det var ekstra artig å være rampete og invitere Echo til lek, ettersom Echo trener iherdig på å beherske impulsene sine – en knall utfordring for hans delsmiley

Eier- Stine og Echo har gjennom turen fokusert på dette med grenser og timing av korreksjoner og belønning. Dette gikk strålende, og de er nå på god vei mot en bedre hverdag sammen. Etter turen trente vi på passerings-teknikker og hvordan man kan opprettholde fokus i distraherende situasjoner, bare ved å være bevisst på eget toneleie.

Håper dagens treningsøkt har gitt Stine og Echo økt mestringsfølelse, og nytt stå på-mot smiley