I dag har Theodor, Aslan og jeg, hatt med oss lille søte Mala på tur. Hun er en whippet, og skal være med oss på tur fremover. Vi gikk en fin tur i skogen på Lørenskogsmiley

Full fart…smiley

__________________________________________________________________

Dette er Baldersmiley Balder er en liten Boston terrier-valp som bor på Kjeller. Han er veldig sjarmerende, og vi gleder oss til å ha han med på turene våre. I dag har han løpt og herjet fra seg, miljøtrent og sosialisert med mennesker og andre hunder. Vi har også drevet med tilvenning av bilkjøringsmiley

__________________________________________________________________

Amandus og Theodor på treningstur! Vi har gått i området Ullevål hageby. Her har vi fokusert på passering av andre hunder, sykelister og joggere. Amandus går fint på plass gjennom hele turen nå, og jeg føler vi allerede er et godt stykke på vei i prosessensmiley